Cum cumpar online

Multi se intreaba in Romania de ce sa cumperi online un produs cand poti sa alergi dupa el prin tot orasul, sau chiar prin alte orase. O parte din raspuns este in intrebare: este vorba de timpul pe care il petreceti cautand prin magazine un anumit produs, poate dura si cateva zile si sa nu gasiti exact ce va intereseaza.

Cumparand online scutiti timp si implicit bani, unul din motive.

Alt motiv este ca puteti sa returnati orice produs cumparat in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii coletului.

Legislatia romanesca este foarte clara in ceea ce priveste comertul online.

Iar al treilea motiv este ca puteti obtine discount-uri si promotii la cumparea produselor.

In cele ce urmeaza am sa va detaliez pasii pe care ii parcurgeti ca sa cumparati haine Mexton prin intermediul acestui site.

Cum se face plata pentru achizitionarea hainelor de la brandul Mexton

Prin partenerul nostru (la care suntem afiliati de vanzari) Starshiners va punem la dispozitie 3 Metode de plata (am sa citez unele pasaje din regulametul de desfasurare a comenzilor online):

1.  Plata cu card:Visa, Mastercard, Maestro sau VisaElectron -plata o efectuati cand lansati comanda, aveti grija sa aveti suma necesara in cont

2. Plata ramburs platiti valoarea coletului in momentul in care vine curierul cu marfa

3. Transfer bancar Plata se face in contul care va este indicat, in acest sens, daca ati ales aceasta metoda, timp de trei zile marfa comandata va fi retinuta in magazin, pana la validarea platii.

cum cumpar online

Cum decurge o comanda online pentru Haine Mexton.

Pasul 1 In momentul in care vreti sa comandati un produs, de exemplu Blugi Mexton
Jeans Mexton Special Time Blue
si ajungeti apasand butonul cumpar in site-ul partenerului nostru StarShiners, trebuie sa va faceti un cont de membru (dati click pe Inregistrare ).

Cat dureaza livrarea si cat costa transportul pana la tine acasa?

Avand in vedere ca onoram comenzi in toata Romania, avem o veste buna ca puteti face comanda din orice tara membra UE.

Avem un calculator special prin care poti calcula exact cat dureaza si cat costa sa ajunga coletul direct la tine acasa.

Reducere la Costul de Transport

Costul transportului se adauga automat la comanda ta. Cu cat comanda este mai mare, cu atat pretul transportului este mai mic sau chiar zero !

Avantaje

Livrare rapida
24 de ore/ 48 de ore in zile lucratoare (Luni-Vineri | 08:00 – 17:00) in Romania
Siguranta (asigurata)
Comoditate (datorita livrarilor “Door to Door”)
Eficienta

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia.

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata online prin card bancar.